VBET Ліга. «Зоря» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Зоря» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

У суботу, 14 вересня, «Динамо» зіграло матч 6-го туру чемпіонату України. «Біло-сині» зустрілися з луганською «Зорею». Хоча цей поєдинок був виїзним для нашої команди, він пройшов у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Зазначимо, що луганці провели п’ять матчів у чемпіонаті України, у яких набрали 9 очок та перебували на 6 місці у турнірній таблиці. Кияни ж зіграли три матчі, набравши 9 залікових пунктів та розмістившись на 5-му місці.

Перші хвилини поєдинку динамівці проводили на чужій половині поля. Зазначимо, що гра була достатньо жорсткою, з великою кількістю зіткнень та порушень правил. Згодом динамівці взяли м’яч під свій контроль, мали ігрову та територіальну перевагу, регулярно створюючи загрозу біля воріт Турбаєвського. Але, незважаючи на велику кількість потенційно небезпечних ситуацій, втілити їх у якість у вигляді забитого м’яча протягом певного часу не вдавалося.

Відзначимо хороші нагоди у Ярмоленка та Буяльського, а також дальній удар з-за меж штрафного майданчика Вівчаренка й «постріл» вище воріт Тимчика, але кожного разу нашим футболістам не вистачало зовсім трохи, щоб досягти своєї мети. «Зоря» ж розраховувала на швидкі контратаки, і у завершальній стадії однієї з них намагався змусити капітулювати голкіпера киян Антюх, але Бущан зіграв надійно, виручивши свою команду. Та це був лише епізод, адже переважну більшість часу «біло-сині» проводили біля чужих воріт.

Зокрема близьким до того, аби вивести свою команду уперед був Ярмоленко, але номінальних господарів врятувала стійка! М’яч відскочив до Вівчаренка, той добивав, але спрямував м’яч вище воріт. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів, відклавши головні події на другий тайм.

Після перерви «Динамо» з новими силами помчалося уперед, змушуючи суперника помилятися. Зокрема в одному з моментів захисник «Зорі» ледь не зрізав м’яч у власні ворота, але на щастя для номінальних господарів, він влучив у поперечину, викликавши шквал емоцій на трибунах. Захисники суперника блокували удари Ваната і Ярмоленка, хорошу нагоду відзначитися втратив Піхальонок – після його удару м’яч опинився у воротаря луганців. Незабаром кияни виконали кілька кутових, але подачі загрози у собі не несли.

Нарешті динамівці були винагородженні за свої старання, коли Буяльському вдався чудовий удар у дотик з меж штрафного майданчика після стрімкої атаки лівим флангом та передачі від Вівчаренка. Після перегляду VAR арбітр підтвердив, що взяття воріт відбулося за правилами. На цьому наша команда не зупинилася і продовжувала тиснути на ворота луганців. І ось Брагару, який нещодавно вийшов на заміну, зліва змістився у центр, спіймав воротаря на протиході та покотив м’яч точно у дальній кут воріт – 2:0 на користь «Динамо».

Наприкінці поєдинку «Зоря» ледь не скоротила відставання у рахунку після перспективної контратаки, але Бущан зіграв надійно та підстрахував своїх партнерів.

Тож у підсумку, перемога «біло-синіх» – 2:0. Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України «Динамо» проведе вже у середу 18 вересня, коли у рамках перенесеного 4-го туру вдома прийматиме полтавську «Ворсклу».

VBET Ліга. 6-й тур

«Зоря» – «Динамо» – 0:2 (0:0)

14.09.2024. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Зоря»: 30. Турбаєвський, 55. Джордан, 32. Тронтель (99. Вакула, 70), 21. Башич, 15. Дришлюк, 8. Хахльов (97. Кораблін, 77), 22. Мічин, 47. Вантух, 7. Антюх, 70. Кирюханцев (10. Жуніор Рейс, 61), 28. Будківський (к) (11. Ндур, 77).

«Динамо»: 1. Бущан,  24. Тимчик, 40. Біловар, 6. Бражко, 2. Вівчаренко (44. Дубинчак, 75), 76. Піхальонок (10. Шапаренко, 65), 91. Михайленко (28. Себальос, 90+1), 7. Ярмоленко (9. Волошин, 65), 29. Буяльський (к), 22. Кабаєв (45. Брагару, 75), 11. Ванат.

Голи: Буяльський (67), Брагару (80)

Попередження: Мічін (87) – Вівчаренко (39).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер