VBET Ліга. «Зоря» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

VBET Ліга. «Зоря» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

У рамках перенесеного матчу 6-го туру київське «Динамо» зіграло з луганською «Зорею». Незважаючи на виїзний статус для нашої команди, матч відбувся на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві.

Буквально кілька тижнів тому команду зустрічалися між собою в рамках другого кола УПЛ, і тоді кияни здобули легку перемогу – 2:0. Цього разу гра також склалася вдало для «біло-синіх», які здобули впевнену перемогу.

Розпочався поєдинок із численних атак «Динамо», і вже на 7-й хвилині підопічні Олександра Шовковського відкрили рахунок. Ванат поборовся за м’яч на правому куті штрафного майданчика, відібрав у суперника, відпасував у центр на Шапаренка, а Микола зручно скинув трохи назад, і Андрієвський точно пробив у кут метрів із 16-ти – 0:1.

Звичайно, зупинятися на одному забитому м’ячі динамівці не мали наміру, змушуючи суперника грати на відбій. Але при цьому луганчани кілька напівмоментів усе ж створили – зокрема, Бущан із другої спроби зафіксував м’яч у руках після удару Бутка, а Бугай не зміг дотягнутися, аби замкнути дальню стійку після прострілу з правого флангу.

На 22-й хвилині «біло-синім» вдалося знизити напругу й подвоїти свою перевагу. Шапаренко на лівому фланзі віддав передачу на Кабаєва, той змістився трохи до центру та завдав потужного удару, поціливши точно в ближню дев’ятку – 0:2.

Моменти продовжували виникати біля воріт номінальних господарів. Зокрема, Волошин пробив у руки воротарю, а Дячук після подачі з кутового не поцілив головою в рамку воріт. Щоправда, перед самою перервою довелося знову Бущану вступати у гру, коли Бугай замикав головою навіс Вантуха з лівого флангу, але наш голкіпер продемонстрував чудову майстерність та не дозволив м’ячу залетіти до сітки.

Після перерви динамівці вже могли більше грати, відштовхуючись від рахунку. Не можна сказати, що «біло-сині» відсиджувалися на своїй половині поля, але й великою кількістю моментів не порадували вболівальників. На 67-й хвилині підопічні Олександра Шовковського довели свою перевагу до великої. Після навісу з кутового Ярмоленко підкоригував політ м’яча на дальню стійку, куди набіг Бражко та головою пробив по порожніх воротах – 0:3.

Рахунок ще міг збільшуватися на рахунок «Динамо», але в одному епізоді «Зорю» врятувала поперечина після пострілу Діалло, а в іншому м’яч зачепив стійку після удару Пономаренка з-за меж штрафного майданчика.

У підсумку, 3:0 – впевнена перемога «Динамо», яке продовжує гонитву за лідерами в турнірній таблиці.

VBET Ліга, 6-й тур

04.04.2024. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Зоря» – «Динамо» – 0:3

«Зоря»: Сапутін – Бутко, Джордан, Батагов, Вантух – Башич, Антюх (Кирюханцев, 63), Чурко (Мишньов, 46), Мічин (Азіангбе, 63), Бугай (Ндур, 63) – Герреро (Хахльов, 77).

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко – Бражко, Андрієвський, Волошин (Ярмоленко, 60), Шапаренко (Діалло, 77), Кабаєв (Беніто, 77) – Ванат (Пономаренко, 76).

Голи: Андрієвський (7), Кабаєв (22), Бражко (67).

Попереджені: Джордан (34), Бутко (90+2) – Діалло (80), Пономаренко (80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер