Уболівальники «Генгама» в Києві можуть розраховувати на безпечний прийом

Уболівальники «Генгама» в Києві можуть розраховувати на безпечний прийом

- Українці – гостинна та вихована нація, й яскравим прикладом цього є успішне проведення Євро-2012, яке довело всьому світу відкритість та дружнє ставлення України до іноземних уболівальників.

Наше міністерство зі свого боку вживає всіх необхідних заходів, щоб єврокубкова весна пройшла без інцидентів. У даному випадку ми граємо координаційну роль. На запрошення міністерства в зустрічі взяли участь представники ГУ МВС України в м. Києві, НСК «Олімпійський», ФК «Динамо» (Київ) та Федерації футболу України. Вони повідомили французам про заходи, що вживаються для забезпечення високого рівня громадського порядку та безпеки під час запланованого матчу. Я також направив відповідні листи голові СБУ, міністру внутрішніх справ, голові ДСНС із проханням відпрацювати це питання по своїй лінії.

Зараз дуже важливо не допустити будь-яких провокацій, які будуть вигідні нашим ворогам, та поставлять під сумнів питання безпеки проведення міжнародних спортивних заходів у нашій країні, – повідомив Жданов на своїй сторінці в Facebook.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер