Вболівальники створили чудову атмосферу, засмутив лише результат

Вболівальники створили чудову атмосферу, засмутив лише результат

Клуб підготував для своїх вболівальників своєрідний сюрприз - можливість подивитися динамівську гру у прямій телетрансляції на табло стадіону. Показ виїзного поєдинку в прямому ефірі на динамівській арені нинішньої осені проводиться в експериментальному режимі.

Впереше такий захід відбувся під час виїзного матчу «Динамо» з ужгородською «Говерлою» 18-го жовтня. Тепер це вже стало своєрідною традицією. Цього разу на стадіоні відбулася відеотрансляція матчу 3-го туру Ліги Європи «Ольборг» - «Динамо». Під час і перед телевізійним переглядом матчу на глядачів чекало багато приємних сюрпризів.

До речі, серед глядачів було чимало вболівальників дніпропетровського «Дніпра», який двома годинами пізніше на НСК «Олімпійський» приймав «Карабах». Мабуть, вони вирішили поєднати перегляд обох поєдинків під час свого візиту в Київ.

Перед початком матчу усі вболівальники, які прийшли цього холодного вечора на стадіон, заповнили анкетки. Ті, хто правильно відповів на питання ведучого з історії «Динамо», отримали у подарунок клубні журнали.

У перерві за допомогою лотереї серед присутніх також була розіграна клубна періодика, а ще одним приємним сюрпризом став розіграш динамівської футболки серед присутніх.

Відзначимо, що витягав виграшні номери маленький хлопчик, якому якраз сьогодні виповнилося шість років. Ведучий відзначив символічність цієї події, адже саме в цей день свій День народження також відзначає динамівський нападник Андрій Ярмоленко. У якості подарунка дитина отримала комплект дитячої динамівської форми.

А експертом зустрічі, який допоміг глядачам краще розібратися в дуелі лідерів датського та українського футболу, виступив заслужений тренер України, старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім.В.Лобановського Олександр Іщенко.

Перед грою він поділився очікуваннями про поєдинок, висловив сподівання на перемогу і відзначив, що у складі «Динамо» грають багато молодих футболістів, яким довіряє тренерський штаб, що є дуже добре. А в перерві підвів проміжні підсумки, згадав, що команда грає нормально, просто нашим гравцям трохи не щастило...

Глядачі,які зібралися на трибунах стадіону, дуже жваво та бурхливо реагували на події, що відбувалися на полі. Вони аплодували вдалим діям нашої команди і розчаровано зітхали, коли ініціативу перехоплював суперник.

Оскільки вечір виявився досить прохолодним, клуб і Фан-клуб «Динамо» організували палатку з чаєм, яким могли зігрітися усі бажаючі.

Словом, перегляд матчу пройшов у чудовій атмосфері, засмутив лише результат.

Світлана Полякова

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер