Віденський «Рапід» готується до візиту до Києва

Віденський «Рапід» готується до візиту до Києва

Офіційний сайт «Динамо» (Київ) повідомляє про програму перебування австрійської команди в Києві.

У середу вранці «Рапід» чартерним рейсом із Відня вилетить до Києва. Згідно з графіком, о 12:20 делегація приземлиться в аеропорту «Бориспіль». Мешкати в нашому місті австрійці будуть у п'ятизірковому готелі «Інтерконтиненталь», розташованому у 15-ти хвилинах від НСК «Олімпійський».

Трохи відпочивши після двогодинного перельоту, о 19:00 середи у «зелено-білих» заплановане тренування на НСК «Олімпійський». Перед його початком головний тренер команди Зоран Баришич та один із гравців на прес-конференції дадуть відповіді на запитання журналістів. Цікаво, що для представників преси для фото та відеозйомки будуть відкриті перші 15 хвилин тренування, тоді як 120 уболівальникам «Рапіда» дозволено бути присутніми аж до його завершення.

Завершить програму дня офіційна передматчева вечеря, на якій, окрім представників київського «Динамо» та віденського «Рапіда», будуть делегати з УЄФА.

На НСК «Олімпійський» «Рапід» вирушить у четвер о 19:45. У роздягальні стадіону до її приїзду мають бути три масажних столи, 40 рушників, свіжі фрукти, 150 пляшок води, чай, кава та лід у кубиках.

О 22:05 стартує матч «Динамо» (Київ) – «Рапід» (Відень), відразу після закінчення якого австрійська команда з аеропорту «Бориспіль» вирушить на батьківщину.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер