Віденський «Рапід» в очікуванні цікавих поєдинків

Віденський «Рапід» в очікуванні цікавих поєдинків

Головний тренер «Рапіда» Зоран Баришич: «Ми з нетерпінням чекаємо цих поєдинків із сильними командами, в яких ми не обов'язково будемо фаворитами. Наша філософія – готуватися до кожного окремого матчу. Для нас важливо вже те, що ми вийшли до групового етапу, граючи в якому ми зможемо розвиватися надалі».

Спортивний директор «Рапіда» Хельмут Шульте: «Я дуже задоволений жеребкуванням. Наші молоді гравці будуть прогресувати, беручи участь у захоплюючих поєдинках. Наша мета – прогресувати, але це не скасовує завдання виходу до наступного раунду».

Капітан команди Штеффен Хофманн: «Динамо» я би поставив вище за трьох інших учасників групи. Щоб переграти цю команду, нам доведеться показати все, на що ми здатні. Якщо нам вдасться виграти, це буде величезним успіхом».

Грецький півзахисник «Рапіда» Танос Пецос: «Нам дісталася цікава, але в той же час дуже складна група. Наша мета – посісти перше або друге місце. Подивимося, що з цього вийде».

Американський нападник «Рапіда» Терренс Бойд: «Нам доведеться дуже непросто, але ми маємо докласти всіх зусиль, щоб набрати в цих іграх стільки очок, скільки можливо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер