Вербич був замінений у матчі збірної Словенії через ушкодження

Вербич був замінений у матчі збірної Словенії через ушкодження

Збірна Словенії, у складі якої виступає вінгер київського «Динамо» Беньямін Вербич, завершила відбірковий турнір до чемпіонату світу 2022 року.

В останньому турі словенці здобули домашню перемогу над Кіпром із рахунком 2:1. По голу в кожному з таймів записали на свій рахунок Міха Зайц і Адам Гнезда. Гості зуміли скоротити відставання на останніх хвилинах поєдинку – підсумковий рахунок встановив Андронікос Какуліс.

Переможна крапка у відборі затьмарилася для словенців травмою Беньяміна Вербича, який вийшов у стартовому складі команди, проте провів на полі менше тайму. Динамівець отримав ушкодження на 29-й хвилині та невдовзі був замінений на Санді Ловрича. За цей час Беньямін встиг завдати трьох ударів по воротах кіпріотів – два постріли були заблоковані, а з ще однією спробою впорався голкіпер суперників.

За підсумками кваліфікації Словаччина посіла третє місце в групі Н, набравши 14 очок. Перші дві позиції ще раніше гарантували собі Хорватія та Росія. У очній зустрічі лідерів перемогу здобули хорвати (1:0), які завоювали пряму путівку на ЧС-2022.

У складі національної збірної Словенії Беньямін Вербич провів 36 матчів, в яких відзначився 5-ма голами.

Словенія – Кіпр – 2:1 (1:0)

Голи: Зайц, 48, Гнезда, 84 – Какуліс, 89

Фото – Delo.si

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер