Вербич зіграв за Словенію у матчі проти Сербії

Вербич зіграв за Словенію у матчі проти Сербії

Динамівець Беньямін Вербич взяв участь у матчі національної збірної Словенії у Лізі націй.

У 4-му турі 4-ї групи Ліги B словенці приймали у Любляні сербів. Протистояння двох балканських збірних за присутності словенського президента УЄФА Александара Чеферіна на трибунах видалося вкрай напруженим та бойовим.

Хоча за підсумком першого тайму гості добилися відчутної переваги в рахунку. Вже на 8-й хвилині словенці опинилися у ролі наздоганяючих коли Андрія Живкович відгукнувся на передачу Філіпа Младеновича, який виступав разом із Вербичем у варшавській «Легії».

Гості мали ігрову перевагу в першому таймі і втілили її у другий гол ближче до перерви. На 35-й хвилині у воротах Яна Облака з «Атлетико» з передачі Душана Тадіча з «Аякса» відзначився Александар Мітрович з «Фулхема».

У перерві головний тренер словенців Матьяж Кек зробив одразу три заміни (при цьому Вербич залишався у запасі), і вони принесли свої плоди дуже швидко. На 48-й хвилині рахунок скоротив Адам Гнезда-Черін, якому асистував свіжий Андрас Спорар. А ще за 5 хвилин 19-річний форвард «Зальцбурга» Беньямін Шешко зрівняв рахунок.

Вербича Кек кинув у бій на 78-й хвилині. Нагадаємо, у попередній грі Беньямін теж вийшов на заміну за 15 хвилин до фінального свистка. Серби теж освіжили свій склад у другому таймі, випустивши зіркових Йовіча та Мілінковича-Савича. У заключні хвилини гри в Любляні на полі було гаряче, арбітру навіть довелося показати червону картку запасному голкіперу сербів Райковичу, який був не на полі. У підсумку – бойова нічия 2:2.

Словенців ця нічия відверто не влаштовувала, адже вони не лише втратили навіть формальні шанси на підвищення в класі, а і залишаються на останньому місці, ризикуючи вилетіти до ліги C. В активі словенців 2 очки, у найближчої до них команди, Швеції – 3. У вересні словенці прийматимуть Норвегію, а потім зіграють на виїзді зі Швецією. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер