«Верес» – «Динамо»: бомбардирські розклади

«Верес» – «Динамо»: бомбардирські розклади

У понеділок, 21 листопада, київське «Динамо» зіграє матч 14-го туру VBET Ліги проти «Вереса». Гра відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, при цьому «біло-сині» проведуть зустріч у статусі номінальних гостей.

У поточному чемпіонаті «Верес» перебуває у верхній частині турнірної таблиці, набравши 17 очок у 13-ти матчах. Команда з Рівного здобула п’ять перемог, двічі зіграла внічию та зазнала шести поразок (різниця м’ячів – 17:18).

Загалом команди провели між собою 12 матчів у рамках вищого вітчизняного дивізіону. На рахунку «Динамо» 10 перемог, по одному разу було зафіксовано нічию та перемогу «Вереса», загальна різниця м’ячів – 36:7.

«ВЕРЕС»

Востаннє «Верес» забивав «Динамо» чотири з половиною роки тому, в сезоні-2017/2018, і з того часу склад команди повністю змінився.

Однак у нинішньому «Вересі» є футболіст, який забивав киянам, перебуваючи у складі іншого колективу. Нападник Михайло Сергійчук відзначився голом у ворота «біло-синіх», виступаючи за «Олімпік» у 2017-му.

«ДИНАМО»

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах із «Вересом» є Віктор Циганков. На рахунку динамівського хавбека три голи у ворота команди з Рівного.

По два рази відзначалися в матчах із рівнянами Денис Гармаш та Артем Бєсєдін, по одному м’ячу в активі Дениса Попова та Олександра Тимчика. Окрім того, Владислав Кулач забивав «Вересу» у складі «Ворскли» в 2018-му.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер