«Верес» – «Динамо»: бомбардирські розклади

«Верес»  – «Динамо»: бомбардирські розклади

У четвер, 7 березня, київське «Динамо» зіграє матч 20-го туру VBET Ліги проти «Вереса». Виїзна для «біло-синіх» гра відбудеться на стадіоні «Авангард» у Рівному.

Наразі «Верес» перебуває на передостанньому, 15-му місці у турнірній таблиці. У команди Олега Шандрука 12 очок у 18 турах, вона здобула 2 перемоги, 6 разів зіграла внічию і 10 разів поступилася. Різниця забитих і пропущених м'ячів - 16:30.

Загалом команди провели між собою 14 матчів у рамках вищого вітчизняного дивізіону. В активі «Динамо» 12 перемог, по одному разу було зафіксовано нічию та перемогу «Вереса», загальна різниця м’ячів – 40:7.

«ВЕРЕС»

Востаннє «Верес» забивав «Динамо» більше 6-ти років тому, у сезоні-2017/2018, і з того часу склад команди повністю змінився. Лише один гравець цього колективу забивав у наші ворота за інші команди. Це півзахисник Євген Банада, який відзначився у сезоні 2016/2017 років, виступаючи за «Олександрію».

«ДИНАМО»

Серед чинних гравців нашої команди немає яскраво вираженого найкращого бомбардира цього протистояння. По одному м’ячу у ворота рівнян в активі Дениса Попова та Олександра Тимчика - вони обидва відзначилися у матчі розіграшу 2021/2022, який закінчився з рахунком 4:0 на користь «біло-синіх». А також один раз забив «Вересу» Назар Волошин. Він відзначився у поєдинку другого кола минулого сезону, тоді «Динамо» перемогло з рахунком 3:0.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер