Весь спектр послуг власникам абонементів під час матчів «Динамо»

Весь спектр послуг власникам абонементів під час матчів «Динамо»

НСК «Олімпійський» - саме те місце, де тисячі сердець переживають за «Динамо» і підтримують улюблену команду. Хтось робить це, перебуваючи на фан-секторах, наймолодші вболівальники спостерігають за футбольним дійством зі шкільного сектора, а для найвимогливіших «Олімпійський» представляє можливість отримати доступ в бізнес-сегмент арени.

Ближче до кумирів та з комфортом

Розташований бізнес-сегмент «Олімпійського» на першому ярусі центральної трибуни, що дозволяє уболівальникам не тільки якісно бачити кожну деталь поля з будь-якої точки, а й бути ближче до своїх кумирів, так як сектор розташований зовсім поруч із тренерськими лавками. Крім усього іншого, для гостей бізнес-сегменту «Олімпійського» існує окремий вхід, а самі сектори відділені від решти трибун стадіону.

Крім того, у вартість включений фуршет у лаунж-зонах арени, власник абонемента отримує можливість відвідувати поєдинки національного Кубку та зі знижкою у 10% купувати квитки на ігри єврокубків. Що ж стосується цінової політики, то, придбавши абонемент на домашні матчі «Динамо» в чемпіонаті України сезону 2013/14, його власник заощаджує близько 20% коштів, у порівнянні з тим, якщо купувати квитки на кожен матч окремо.

Місця продажу абонементів

Нагадаємо, що придбати абонементи на сезон 2013/14 рр. можна у касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3, з 10.00 до 19.00 без перерви та вихідних), або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55, щодня з 10:00 до 19:00, перерва з 13:00 до 14:00). З приводу корпоративних лож (скай-боксів) звертайтеся за телефоном +38 044 590 66 88.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер