Ветерани «Динамо» у складі збірної України зіграли в Луганській області

Ветерани «Динамо» у складі збірної України зіграли в Луганській області

Резонно, що зараз це східні рубежі нашої країни, де вже третій рік триває неоголошена війна, де люди так зачекалися мирного життя та надій на краще.

Цього року ветеранська збірна, основу якої складають екс-гравці київського «Динамо», вже відвідала Волноваху та Попасну, раніше місцем проведення дружніх матчів стали Старобільськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк. На осінь у «зірок» футболу багато планів щодо підтримки військових та мирних жителів цього неспокійного регіону, а місцем чергової зустрічі стало Білокуракине. Центр невеликого району на сході Луганської області, який хоч і не зачепили військові дії, спокійним та благополучним ніяк не назвеш.

За традицією проти ветеранської збірної України виступають ветерани місцевого футболу. В Білокуракиному вирішили перевірити всю силу й завзяття «жовто-синіх», виставивши на матч команду, що виступає в чемпіонаті області. Несолодко довелося колективу Анатолія Дем'яненка та Володимира Лозинського грати проти 20-30-річних хлопців, але, що поробиш, поняття честі збірної ніхто не відміняв, й її відстоювати потрібно гідно.

Самому матчу передувала насичена культурна програма, в центрі уваги якої опинилися військові. На гру прийшли близько двох сотень армійців 8-го полку спецназу на чолі з командиром Олегом Нечаєвим, кожному з яких футболісти особисто вручили «розу» збірної України. Нехай і символічний, але настільки пам'ятний презент явно припав до душі військовим, яким, проходячи службу в Зоні АТО, так важливі підтримка та увага.



На стадіоні з символічною назвою «Здоров'я» зібралося близько двох тисяч глядачів. Усі вони з радістю вітали Віктора Мороза, Артема Яшкіна, Всеволода Романенка, Сергія Коновалова, Андрія Оксимця, Віталія Самойлова та інших відомих футболістів минулих років. За загалом рівної гри все вирішив гол Сергія Нагорняка на останніх хвилинах, який став єдиним у зустрічі. Днями Сергій відзначив 45-річчя, зробивши собі приємний подарунок до ювілею.

 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер