Ветерани «Динамо» дарують вболівальникам свято

Ветерани «Динамо» дарують вболівальникам свято

Наприкінці серпня динамівці провели два матчі, подарувавши глядачам свято футболу і порадувавши достатком забитих м'ячів.

23 серпня в містечку Степанково Черкаської області проти «Динамо» вийшла місцева команда, яка була переможена 6:1. Три м'ячі забив Віктор Насташевський, два Олег Саленко й один Віталій Косовський (на фото у центрі). Гру «Динамо» провело в такому складі: Циганков, Федоров, Дмитрулін, Беженар, Лозинський, Трошкін, Саленко, Косовський, Насташевський, Яшкін, Радченко.

У День незалежності зоряні динамівці гостювали в місті Красноармійськ Житомирської області. Подивитися на матч із клубом «Пулини» прийшло близько двох тисяч глядачів. Футбол став головною подією в невеликому місті в цей святковий день!

У кожному з таймів суперником динамівців виходили різні склади. Спершу зіграла молодь «Пулини», після першого тайму рахунок був 2:1 на їхню користь, у динамівців відзначився Косовський, а в другому таймі вийшла ветеранська команда. У підсумку «Динамо» виграло 3:2, переможні м'ячі на рахунку Олега Саленка та Віктора Хлуса. До слова, вирішальний гол Хлус забив за секунди до фінального свистка після виходу сам на сам із воротарем.

Динамівці провели гру в такому складі: Сирота, С.Кузнєцов, Радченко, Прізетко, Хлус, Євтушенко, Грицина, Саленко, Яремчук, Косовський, Цихмейструк, на заміну виходили Дамін та Рац.

Після закінчення зустрічі переможці презентували юним уболівальникам набори динамівської атрибутики, нікому не відмовляли в інтерв'ю, автографах і фотографіях.

Це був останній літній матч ветеранів «Динамо». Попереду насичена футбольна осінь, візити до великих та малих міст України.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер