Ветерани «Динамо»: два ювілеї в Чернігові

Ветерани «Динамо»: два ювілеї в Чернігові

Для футбольних уболівальників був організований матч ветеранів київського «Динамо» та чернігівської «Десни», присвячений 85-річчю з дня заснування «Динамо», а також 30-річчю головного досягнення «Десни» в союзні часи, срібних медалей в турнірі української зони другої всесоюзної ліги.

Незважаючи на дружній характер зустрічі, динамівці перемогли ветеранів «Десни» 4:1. По два м'ячі у ворота чернігівців провели Олександр Призетко і Сергій Нагорняк. До речі, Нагорняк також отримав від організаторів зустрічі приз кращого гравця зустрічі.

Динамівці вийшли на матч у такому складі: Сирота, Безсонов, Ващук, С.Кузнєцов, Яремчук, Цихмейструк, Закарлюка, Нагорняк, Призетко, Саленко, Леоненко (на фото). На заміну виходили Хлус, Оксимець і Самойлов.

Після закінчення зустрічі були відзначені подарунками колишні гравці «Динамо», які через вік вже не виходять на поле, але супроводжують команду ветеранів. Це Віктор Серебряников, Сергій Круликовський, Ігор Зайцев та Валерій Самохін.

Футбольна осінь для колишніх гравців «Динамо» триває. Завтра, у п'ятницю 19 жовтня, на жителів Львова чекає зустріч на «Львів-Арені», де не сумніваємося, цікавий поєдинок проведуть ветерани нашого клубу і «Карпат».

Чекайте на звіт про цей поєдинок на офіційному клубному сайті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер