Ветерани «Динамо»: дві перемоги на старті сезону

Ветерани «Динамо»: дві перемоги на старті сезону

Поля в регіонах України позеленіли, панує тепла погода. Для тисяч шанувальників футболу приїзд до їхнього міста колишніх зірок футболу стає справжнім святом.

Головна подія 9 травня в Миколаєві відбулася на Центральному стадіоні. На культурний захід, апогеєм якого став матч ветеранів «Динамо» та «Суднобудівника», прийшло 14 тисяч глядачів. Гра повністю виправдала їхні очікування, завершившись із рахунком 5:5. У динамівців м'ячі забивали Олег Саленко (два), Іван Яремчук, Віталій Косовський та Володимир Шаран.

Нічийний рахунок у товариському матчі передбачено не було, а в серії післяматчевих пенальті чудово зіграв голкіпер киян Святослав Сирота, який парирував два удари. Його організатори й визнали найкращим гравцем зустрічі у складі «біло-синіх». У підсумку «Динамо» перемогло 5:3, одинадцятиметрові чітко реалізували Володимир Безсонов, Іван Яремчук, Віктор Хлус, Олег Саленко та Володимир Шаран.

За ветеранів «Динамо» зіграли наступні футболісти: Святослав Сирота, Володимир Безсонов (капітан), Сергій Федоров, Андрій Оксимець, Сергій Кузнецов, Олександр Радченко, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Іван Яремчук, Віталій Косовський, Віктор Хлус, Олександр Призетко, Володимир Шаран та Віталій Самойлов.

Цим же складом «Динамо» зіграло днем ​​пізніше в Херсоні проти ветеранів місцевої команди «Кристал». Кияни перемогли 4:3, а вище за будь-які похвали зіграв нападник Олександр Призетко, який забив у ворота господарів усі чотири м'ячі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер