Ветерани «Динамо»: з Москви – із бронзою

Ветерани «Динамо»: з Москви – із бронзою
Фото - www.fclm.ru

Ветерани київського «Динамо» взяли участь в VI Міжнародному турнірі ветеранів «Меморіал Б.П. Бещева». В цьому традиційному змаганні беруть участь колишні футболісти клубів з країн колишнього СРСР. Цього разу учасниками турніру сталі команди ветеранів «Динамо» (Київ), «Локомотив» (Москва), ЦСКА, «Спартак» (Москва), «Динамо» (Москва), «Торпедо» (Москва), «Зеніт» (Санкт-Петербург) і «Динамо» (Мінськ).

У рамках групового турніру київське «Динамо» провело три поєдинки. Спершу динамівці зіграли з одноклубниками з Москви внічию 0:0, в наступному турі здобули мінімальну перемогу 1:0 над «Спартаком» (єдиний гол на рахунку Віктора Мороза), після чого знову зіграли внічию 2:2 з «Торпедо» (другий гол на турнірі провів Віктор Мороз, ще один м'яч на рахунку Юрія Миколаєнка).

З п'ятьма очками київське «Динамо» вийшло до півфіналу, де після нульової нічиєї в основний час поступилося одноклубникам з Мінська лише по пенальті. Оскільки матч за третє місце не проводився, київські динамівці і «Торпедо» посіли третє місце. У фінальному ж матчі мінське «Динамо» знову в серії пенальті переграло «Локомотив».

Відзначимо, що за підсумками турніру приз найкращому воротарю дістався київському динамівцю Валерію Паламарчуку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер