Ветерани «Динамо» (К) виграли Кубок Віктора Колотова!

Ветерани «Динамо» (К) виграли Кубок Віктора Колотова!

Сам турнір, окрім власне футбольної складової, став місцем неформального спілкування багатьох знаменитих у минулому динамівців, у тому числі й таких відомих гравців різних поколінь, як Андрій Біба, Віталій Хмельницький, Стефан Решко, Анатолій Дем'яненко, Вадим Євтушенко, Андрій Баль та Віктор Матвієнко. Відвідав захід і нинішній головний тренер «біло-синіх» Олег Блохін.

За Кубок Колотова нинішнього року боролися шість колективів. До однієї групи увійшли КПІ, «Інтеркас» та «Освіта», а іншу склали команди Університету фінансів та міжнародної торгівлі, Асоціації студентів України та ветеранів київського «Динамо».

Після серії цікавих та безкопромісних ігор до фіналу вийшли «Інтеркас» та «біло-сині», що й прогнозувалося, оскільки у складах цих учасників була найбільша кількість відомих у минулому футболістів.

У фіналі команди грали в таких складах:

«Динамо» (Київ): Романенко, Федоров, Косовський (к), Дмитрулін, Костюк, Беженар, Анненков, Насташевський. Тренер - Володимир Трошкін.

«Інтеркас»: Луценко, Закарлюка, Костишин, Нагорняк (к), Цихмейструк, Швець, Боровик. Тренер - Петро Слободян.

Основний час переможця не виявив - 1:1, і володар Кубка Колотова визначився у футбольній «лотереї», як часто називають серію пенальті. У ній більше досягли успіху київські динамівці, які перемогли з рахунком 4:2.

Турнір напевно запам'ятається всім учасникам та глядачам теплою атмосферою й палкими футбольними баталіями.

Наостанок скажемо: до зустрічі на Кубку Колотова вже в Новому 2014 році!

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Перегняка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер