Ветерани «Динамо»: коли на висоті воротарі

Ветерани «Динамо»: коли на висоті воротарі

Результат у них не має зовсім ніякого значення, головне це спілкування, підтримка спортивної форми та гарний настрій, який дарують знамениті у минулому футболісти як собі, так і численним глядачам.

У п'ятницю, 12-го жовтня, в місті Гайсин Вінницької області ветерани «Динамо» зіграли зі збірною ветеранів футболу Гайсинського району. Кияни по ходу зустрічі вели 2:0, потім рахунок зрівнявся, а в підсумку команди розійшлися миром 3:3. М'ячі у складі нашої команди на рахунку Олександра Призетка (два) і Олега Саленка. Для визначення найсильнішого були призначені післяматчеві пенальті, в яких вище за всілякі похвали зіграв воротар киян Святослав Сирота, який приніс перемогу своїй команді.

За аналогічним сценарієм пройшла суботня зустріч в Ніжині, щоправда в ній динамівцям протистояв більш згуртований і, головне, молодий колектив. ФК «Ніжин» виступає у першості Чернігівської області і на гру з «Динамо» випустив бойовий склад. Тим цікавіше глядачам було спостерігати за зустріччю колишніх і діючих футболістів. В основний час матчу була зафіксована нічия 2:2, у киян забили головні голеадори Саленко і Призетко, а в серії пенальті на висоті виявилися динамівці. Цього разу завдяки відмінній грі кіпера Андрія Ковтуна.

У порівнянні з цими зустрічами, недільний поєдинок проти ветеранів Малинського району був для динамівців легкою прогулянкою. «Біло-сині» домінували впродовж усієї зустрічі і впевнено перемогли 3:1. Голи в нашій команді на рахунку Закарлюки, Саленка та Призетка.

Турне регіонами України динамівці провели в складі з вісімнадцятьма гравцями: Андрій Ковтун, Святослав Сирота, Володимир Безсонов, Владислав Ващук, Андрій Оксимець, Сергій Кузнєцов, Олександр Дамін, Іван Яремчук, Ігор Костюк, Олександр Призетко, Сергій Закарлюка, Сергій Нагорняк, Віктор Леоненко, Олег Саленко, Віктор Хлус, Юрій Дмитрулін, Сергій Федоров та Павло Шкапенко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер