Віктор Хлус: «Гідно несемо прапор клубу в різних куточках земної кулі»

Віктор Хлус: «Гідно несемо прапор клубу в різних куточках земної кулі»

В останніх числах квітня ветерани «Динамо» знову гостювали в Новому Уренгої, взявши участь у турнірі, присвяченому відкриттю нововідбудованого спортивного комплексу. У першому матчі кияни з командою «Газпром-Ямбург» зіграли внічию 3:3 (голи у динамівців на рахунку Косовського, Грицина та Дмитруліна), а в наступній зустрічі в напруженій боротьбі поступилися місцевому СУМУО – 6:7 (Косовський-2, Хлус, Грицина, Дмитрулін, Радченко).

У ще одній зустрічі, проти збірної керівників міста Новий Уренгой, динамівці перемогли 6:3 (Хлус-4, Грицина, Яремчук).

Усі матчі проходили у спортзалі за правилами міні-футболу. «Динамо» було представлено наступними футболістами: Самохін, Безсонов, Яремчук, Дмитрулін, Федоров, Косовський, Саленко, Хлус, Грицина, Радченко, С.Кузнецов.

Докладніше про візит динамівців до Нового Уренгою розповів Віктор Хлус (на фото):

- Ми не перший рік приїжджаємо до Нового Уренгою, і не втомлюємося дивуватися, наскільки велику увагу місцеве керівництво приділяє питанням спорту. Минулого року ми брали участь у відкритті одного спорткомплексу, а нинішнього – іншого. Всі вони побудовані за останнім словом, мають сучасний інвентар.

Погода на півночі Росії – не подарунок. Коли ми летіли з Києва, було +20, а Новий Уренгой зустрів нас -20, сильним вітром. Дуже приємно, як нас там зустрічали. Хтось сказав, що четверо із п'ятьох працівників місцевих газопромислів – вихідці з України. Багатьох із гравців «Динамо» впізнавали в обличчя, фотографували, брали автографи.

У нас у Новому Уренгої була дуже насичена програма. До єдиного в місті дитячого будинку ветерани «Динамо» приїхали не з порожніми руками, презентувавши вихованцям гостинці з України. Третій рік поспіль ми відвідуємо цей заклад, цього разу дітки нам дали концерт на військову тематику, який вони підготували напередодні свята Дня Перемоги. Пригостили армійською кашею, гарячим чаєм. Була дуже душевна атмосфера, давно не пам'ятаю такого теплого прийому.

Організатори підготували цікаву культурну програму. За містом динамівці познайомилися з головною місцевою розвагою – катанням на собачих упряжках та снігоходах. Потім нас запросили за знакову географічну позначку, де проходить Полярне коло. Тут же кожному із динамівців видали сертифікат почесного полярника.

Ми, колишні гравці «Динамо», намагаємося гідно нести прапор клубу, представляючи його в різних куточках земної кулі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер