Ветерани «Динамо» на святі футболу у Волочиську

Ветерани «Динамо» на святі футболу у Волочиську

Ветерани «Динамо», які приїхали до мальовничого містечка, зіграли з місцевою командою «Збруч», наприкінці матчу «вирвавши» перемогу 6:5.

У першому таймі динамівці переграли суперників за всіма статтями, вийшовши вперед 4:0. Але потім розслабилися, дозволивши молодшим гравцям... зрівняти рахунок. На цьому інтрига поєдинку не вичерпалася. «Біло-сині» зібралися, розіграли кілька класних комбінацій, забивши ще два м'ячі та в підсумку відсвяткувавши перемогу. Голи у динамівців на рахунку Олександра Призетка (два), Олега Саленка (два), Олександра Венглинського та Сергія Нагорняка.

За команду ветеранів «Динамо» в цьому матчі виступали гравці: Святослав Сирота, Сергій Кузнецов, Андрій Оксимець, Володимир Безсонов, Едуард Цихмейструк, Олександр Призетко, Юрій Мороз, Олександр Дамін, Сергій Нагорняк, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Олександр Радченко, Віктор Хлус, Володимир Лозинський та Олександр Венглинський.

Після матчу в місцевому Палаці культури відбулася зустріч ветеранів «Динамо» з шанувальниками футболу. Найбільше запитань було стосовно виступу першої команди «Динамо».

Не оминули увагою й тему збірної України. У кожного з динамівців свій погляд на матчі з Францією, але всі зійшлися на думці, що шанси на вихід до фінальної частини Кубка світу у збірної України є, причому доволі високі. На завершення вечора соліст групи «Нексі» Любомир Чермак виконав динамівські пісні, викликавши повний захват глядачів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер