Ветерани «Динамо» вирушать до Сиктивкара… без Леоненка

Ветерани «Динамо» вирушать до Сиктивкара… без Леоненка

Разом із культурними заходами заплановане проведення футбольного турніру, в якому візьмуть участь ветерани київського «Динамо».

У радянські часи динамівців любили та шанували на території однієї шостої частини планети, найтепліше ставлення до «біло-синіх» збереглося й до нинішніх часів. Причому як серед тамтешньої численної української діаспори, так і в місцевого населення. У Республіці Комі через погодні умови користуються популярністю зимові види спорту – звідси родом видатна лижниця Раїса Сметаніна, а сиктивкарський «Будівельник» має давні переможні традиції у змаганнях із хокею з м'ячем. Часи змінюються й зараз міні-футбольна команда «Нова генерація» з успіхом виступає в російській Суперлізі.

Динамівці Києва стануть почесними гостями в Сиктивкарі на міні-футбольному турнірі. До делегації киян увійдуть Святослав Сирота, Олександр Радченко, Володимир Безсонов (к), Іван Яремчук, Віктор Хлус, Олег Саленко та Олександр Призетко.

Склад підсилить екс-нападник збірної України, зараз футбольний телеексперт Сергій Нагорняк. Зазначимо відсутність у команді Віктора Леоненка.

На шанувальників футболу Республіки Комі чекають цікаві футбольні баталії майстрів першої величини!

Детальну інформацію про виступи динамівців у Сиктивкарі читайте на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* до остаточної динамівської заявки на турнір можуть бути внесені зміни

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер