Ветерани «Динамо» привітали «Гурію» з ювілеєм

Ветерани «Динамо» привітали «Гурію» з ювілеєм

Символічно, що суперниками команди ветеранів «Гурії» стали саме динамівці Києва. Чверть століття тому команду з невеликого містечка Ланчхуті (до речі, це найменше місто, команда якого виступала у вищій лізі СРСР) тренував видатний захисник «Динамо», нині тренер збірної України Михайло Фоменко, а в її складі грав нападник Віктор Хлус.

Те, з якою привітністю та доброзичливістю в Грузії зустрічали ветеранів «Динамо», зворушило наших гравців до глибини душі. Напередодні матчу в місцевому Палаці культури пройшов спеціально підготовлений для динамівців концерт, в якому захоплюючий за виконанням виступ продемонстрували виконавці грузинських танців.

Кульмінацією перебування ветеранів «Динамо» в Грузії став матч проти «Гурії», який пройшов на стадіоні імені Євграфа Шеварднадзе. Цікаво, що вміщує арена близько 15 тисяч глядачів, що втричі більше населення самого міста. На матчі був присутній міністр спорту та молоді Грузії Леван Кіпіані, який, окрім ветеранів «Гурії» 1987 року, привітав нинішній склад, який за кілька років повернувся до вищого дивізіону.

Захоплюючий поєдинок пройшов за присутності п'яти тисяч глядачів та завершився перемогою «Динамо» 4:3. М'ячі у складі нашої команди провели Віктор Хлус, Віктор Леоненко, Олександр Призетко та Едуард Цихмейструк.

Кольори «Динамо» захищали такі гравці: В'ячеслав Сирота, Володимир Безсонов, Анатолій Дем'яненко, Сергій Кузнецов, Юрій Мороз, Сергій Федоров, Юрій Грицина, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Олександр Призетко, Іван Яремчук, Віктор Хлус, Олександр Радченко, Едуард Цихмейструк та Андрій Оксимець.

Учасники зустрічі отримали презенти від організаторів, а динамівці побажали успіхів нинішньому складу «Гурії» в чемпіонаті Грузії.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер