Ветерани «Динамо» знову перемагають!

Ветерани «Динамо» знову перемагають!

Чергові свої матчі столичні футболісти провели в Черкаській та Житомирській областях. Аматори із селища Степанкова не змогли чинити гідного опору гостям, які перемогли – 6:1. Хет-трик на рахунку Віктора Насташевського, два м’ячі забив Олег Саленко (на фото), один – Віталій Косовський.

Два дні потому в Красноармійську Житомирської області суперником динамівців був місцевий клуб «Пулини». Футбол у райцентрі популярний. Тут виросли Леонід Стаєцький, у минулому гравець юнацької збірної СРСР, та Борис Бутханов, який виступав за «Дніпро» та російський «Уралан». Підтримати свою команду прийшло близько трьох тисяч уболівальників, притому, що в містечку мешкає близько п’яти тисяч.

Протистояли гостям за 30-градусної спеки по черзі дві команди. У першому таймі суперником «Динамо» був молодіжний склад місцевого клубу. На перерву господарі пішли, виграючи – 2:1. Свій 12-й гол у турне забив Віталій Косовський. У другій половині матчу на міцність киян перевіряли вже ветерани «Пулин». Олег Саленко з пенальті відновив рівновагу, а за 40 секунд до фінального свистка арбітра Віталія Терещука Віктор Хлус ударом метрів із 30-ти вбив інтригу – 3:2 на користь гостей зі столиці.

Після фінального свистка глядачі провели команди оплесками. Разом із авторами забитих м’ячів у поєдинку взяли участь: Святослав Сирота, Сергій Кузнецов, Олександр Радченко, Олександр Дамін, Олександр Призетко, Іван Яремчук, Вадим Євтушенко, Едуард Цихмейструк, Юрій Грицина...

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер