Ветерани «Динамо»: з перемогою з Ніжина

Ветерани «Динамо»: з перемогою з Ніжина

З нагоди 70-річчя визволення міста від німецько-фашистських загарбників на стадіон вийшли прославлені ветерани київського «Динамо» і провели матч проти місцевої команди, яка виступає в першості області.

Численні глядачі, що заповнили трибуни міського стадіону, побачили захоплюючу гру, в якій на двох команди забили вісім м'ячів. У підсумку «Динамо» перемогло 5:3, голи у складі «біло-синіх» провели Іван Яремчук (двічі), Едуард Цихмейструк, Сергій Нагорняк та Олег Саленко.

За динамівців у цьому матчі виступали гравці різних поколінь: Святослав Сирота, Володимир Безсонов, Сергій Федоров, Юрій Мороз, Михайло Стельмах, Андрій Оксимець, Іван Яремчук, Сергій Кузнецов, Едуард Цихмейструк, Олександр Венглинський, Сергій Нагорняк, Олександр Призетко, Віктор Леоненко та Олег Саленко.

Після матчу ветерани «Динамо» ще довго роздавали автографи, фотографувалися з уболівальниками та давали інтерв'ю місцевим ЗМІ. Приїзд «Динамо» до Ніжина став справжнім подарунком для місцевих жителів. Тим приємніше, що стадіон вони залишали в прекрасному настрої, запросивши динамівців частіше приїжджати до їхнього гарного та гостинного міста.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер