Ветерани в гостях у енергетиків

Ветерани в гостях у енергетиків

Місцева команда «Енергія» приймала знаменитих гравців «Динамо» минулих років, поступившись їм 2:4.

Місто Новодністровськ досить молоде, а відоме тим, що біля нього розташована найбільша в Європі гідроакумулююча станція. Логічно, що більша частина 10 тисячного населення працює на ній. Команда «Енергія» сформована на базі трудового колективу, регулярно тренується та бере участь в турнірах.

Організатори зуміли на міському стадіоні створити атмосферу свята. Подивитися на футбольний матч і виступи естрадних виконавців прийшло більше двох тисяч глядачів, це майже кожен четвертий житель міста.

Футболісти «Енергії» першими вийшли вперед. Але раділи господарі недовго, незабаром Віталій Косовський відновив рівновагу, зробивши собі гарний подарунок до Дня народження. До речі, після фінального свистка організатори визнали Віталія (на фото) кращим гравцем матчу!

Потім відзначилися Сергій Нагорняк, Олександр Призетко та Ігор Костюк, а в підсумку «Динамо» перемогло 4:2.

Стартовий склад «Динамо» виглядав так: Сирота, Федоров, Дамін, С.Кузнєцов, Радченко, Рац, Яремчук, Косовський, Хлус, Костюк, Нагорняк. На заміну виходили Призетко, Саленко і Леоненко.

Гра в Новодністровську стала шістнадцятою в нинішньому році для команди ветеранів «Динамо». Нагадаємо, виступи «біло-синіх» проходять під егідою святкування 85-річного ювілею ФК «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер