Ветерани «Динамо» в гостях у Мелітополі

Ветерани «Динамо» в гостях у Мелітополі

Він був присвячений пам’яті колишнього президента клубу, народного депутата України Олега Олексенка.

Нині футбольний клуб ОЛКОМ знявся з першості серед команд другої ліги, виступаючи в чемпіонаті області. У команди зберігся боєздатний колектив, основу якого складають вихованці місцевого футболу. Динамівським ветеранам непросто було протистояти молодим хлопцям, але свято відбулося, й воно викликало у кількох тисяч глядачів незабутні враження!

У стартовому складі «Динамо» вийшли Николаєнко, Лозинський, Федоров, Беженар, Радченко, Черніков, Баль, Дмитрулін, Шарій, Костюк, Саленко. Впродовж матчу команду підсилювали Насташевський, Бойко та Ященко.

У першому таймі Олег Саленко (на фото) відкрив рахунок, потім Іван Шарій, вийшовши віч-на-віч із воротарем, був збитий, але арбітр пенальті не призначив. Мелітопольська команда відчула впевненість, перехопила ініціативу й забила два м’ячі, в результаті перемігши 2:1. Динамівці наприкінці зустрічі могли зрівняти рахунок, але Шарій зі штрафного пробив у поперечину, а Насташевський, який перебував поруч, не спромігся добити м’яча у ворота.

Після матчу подарунками були відзначені гравці обох команд, на вечері в теплій атмосфері було сказано багато добрих слів. Наступний матч у команди ветеранів «Динамо» запланований в Яремчі 29 липня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер