Ветерани «Динамо» виступили в Іспанії

В середині листопада команда ветеранів футбольного клубу «Динамо» провела товариську зустріч в Іспанії. Суперником наших заслужених майстрів м'яча стали колишні гравці команди «Картагена», перша команда якої нині лідирує в Сегунді. Ветерани «Динамо», очолювані Андрієм Андрійовичем Бібою, перед самим виїздом через недугу не дорахувалися трьох чудових гравців (Онищенко, Лозинський і В.Мороз), проте це не завадило дати бій іспанцям. Маючи у розпорядженні лише 11 гравців, Андрій Андрійович грамотно побудував гру, але для досягнення позитивного результату цього виявилося недостатньо. Молодші іспанці вели в рахунку впродовж усієї гри, у результаті перемігши 4:2. У киян відзначилися Саленко та Дмитрулін. Окрім них в Іспанії біло-сині кольори захищали Дем’яненко, Косовський, Хлус, Хацкевич, Заєць, Насташевський, Гризлов та інші.

Після повернення до Києва керівник громадської організації «Асоціація ветеранів футболу» Віктор Хлус розповів про поїздку і подальші плани команди ветеранів «Динамо»:

- Користуючись нагодою, хочу подякувати керівництву ФК «Динамо» (Київ), за підтримки якого наша команда провела товариський матч в Іспанії. Ми боролися до останнього. За рахунку 2:3 на користь суперника у «Динамо» було набагато більше шансів зрівняти рахунок, ніж пропустити. На жаль, захопилися в нападі, пропустивши контратаку. Що стосується виступів команди ветеранів «Динамо» в нинішньому сезоні, вони були вельми багатими. Ми провели десь 30 матчів. Більшість у різних регіонах України, плюс два виїзди до Росії (Уренгой та Петропавлівськ-Камчатський) та один до Іспанії. Прагнемо варіювати складом, підключаючи до ігор якомога більше колишніх гравців «Динамо». Цими вихідними на базі в Кончі-Заспі в нас запланований турнір, організатором якого виступають депутати Верховної Ради України. На цьому футбольний сезон 2009 для нашої команди закінчиться. Фінальним акордом стане урочистий вечір у концертному клубі «Бінго», участь в якому візьмуть близько 300 ветеранів міста Києва, серед них більше п'ятдесяти в різні роки виступали за «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер