Ветерани футболу – з Днем Перемоги!

Ветерани футболу – з Днем Перемоги!

І нехай ніхто з присутніх не брав у руки зброю, захищаючи країну від фашистських загарбників, багато хто з уславлених у минулому футболістів на собі відчули тяжкість воєнних років, післявоєнний голод та розруху.

Знаковий для всіх нас день розпочався для ветеранів на стадіоні «Старт», де було покладено квіти до пам'ятного знаку футболістам київського «Динамо», які проводили матчі під час окупації Києва. Вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих колег та загадали, щоб настільки трагічні події ніколи більше не відбувалися на нашій мирній та благодатній землі.

Потім програма дня пам'яті поступово перемістилася до гостинних стін столичної федерації футболу. Тут Ігор Кочетов разом із Віктором Старовойтом та Віктором Хлусом вручили заслуженим ветеранам квіти, пам'ятні нагороди, подарунки. Медалями від Київської міськадміністрації були відзначені старійшини футбольних полів – Віталій Самохін, Ігор Зайцев, Сергій Круликовський (на фото вгорі), Олександр Шпаков (на фото внизу) та багато інших. В якості символічних подарунків ветерани отримали стильні краватки (це щоб ще не один рік збиратися разом) та пакети із запашними хлібобулочними виробами.



«Це наш обов'язок – у святі дні збирати ветеранів столичного футболу в нашій обителі, вітати зі святом, – говорить Ігор Кочетов. – Кожен із них – легенда футболу, заслуговує окремих гучних слів, а можливо й написаної книги. Ми же хочемо, щоб ніхто не був забутий, кожному було приділено увагу. Побажав усім нам зібратися в цьому ж складі, а можливо й у ширшому, як мінімум за рік. І щоб усі були здорові та щасливі, щоб над нашими головами завжди було мирне небо».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер