Віченцо Пінколіні: «В січні - сила та витривалість»

Віченцо Пінколіні: «В січні - сила та витривалість»

Важливу роль в підготовці «Динамо» до другої частини сезону в тренерському штабі Юрія Сьоміна відіграє Віченцо Пінколіні. Італійський фахівець відповідає за фізичну підготовку гравців, про що розповів кореспонденту клубного Інформаційного відділу.

- Цього року весь передсезонний етап можу розділити на дві частини. Перший – з 10 по 29 січня – загальна робота. Багато бігових вправ, прискорення, стрибки. За їхньої допомоги у гравців відновлюються сила і витривалість. На другому етапі, з 2-го лютого аж до матчу з «Валенсією», буде специфічна робота: ігри та індивідуальні вправи, розраховані на максимальне розкриття можливостей кожного з гравців.

Цього року ми тренуємося на 10-15 відсотків більше, ніж минулої зими. В нас немає турніру в Ізраїлі, а значить з'явилася можливість зробити додаткові тренування з аеробіки. Для Юрія Сьоміна не особливо важливі результати контрольних матчів у січні. Акценти робляться на якісну підготовку, яка має принести успіх в офіційних матчах. Проте в першій половині лютого для команди буде важлива ігрова практика. На нас чекають серйозні спаринг-партнери, до зустрічі з якими потрібно підійти максимально зібраними.

Навесні перед командою поставлене дуже важливе завдання – виграти чемпіонат України. В такому разі нам не доведеться брати участь у кваліфікації Ліги чемпіонів і можна буде під час літньої підготовки запланувати пік форми безпосередньо на груповий турнір. Це наше головне завдання.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер