Відбулося нагородження переможців конкурсу дизайнерів

Відбулося нагородження переможців конкурсу дизайнерів

Нагадаємо трійку лауреатів (всі на верхньому фото):

1-е місце. Денис ШМАКОВ

2-е місце. Жанна Куць

3-є місце. Андрій Тимченко

В урочистій атмосфері переможці були нагороджені заслуженими призами. Кожному з них дісталася грошова премія від клубу.

Окрім того, трійка лауреатів отримала подарунки від офіційного фан-шопу «Динамо». Подарунки вручав гравець першої команди «Динамо» Сергій Мякушко.

Отримавши приз із рук Сергія, не приховував радості перший лауреат конкурсу Денис Шмаков:

«Про можливість узяти участь у подібному конкурсі я дізнався на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі facebook.

Я одразу ж узявся за роботу, адже я давно люблю «Динамо», постійно ходжу на стадіон. Я професійно займаюся дизайном, тож досвід у мене є. На мою думку, фірмовій атрибутиці «Динамо» не вистачає якоїсь динаміки. Адже це динамічний клуб, його сила – в русі. Основною моєю метою було показати цю динаміку, тим паче ромб сам задає напрямок. Розробка дизайну зайняла в мене близько двох тижнів, і ось мої старання були оцінені. Сподіваюся, будемо співпрацювати з клубом надалі. Для мене буде дуже цікаво та почесно взяти участь у розробці дизайну для улюбленої команди!»

Про те, що, окрім призів, чекає на переможців конкурсу, розповів директор комерційного центру ФК «Динамо» (Київ) Юрій Морозов.

- Юрію, що чекає на переможців конкурсу, окрім призів? Чи буде клуб із ними співпрацювати надалі?

- Далі будемо «вантажити» переможців завданнями, які сьогодні є у клуба. Подивимося, наскільки вони в «бойових» умовах зможуть продовжити робити те, що вони робили, беручи участь у конкурсі. Насправді, роботи дуже багато. Хочеться пропонувати більше цікавих речей із хорошим дизайном нашим уболівальникам, відвідувачам інтернет-магазину та фан-шопу. Тому потрібна хороша дизайнерська команда, яка допоможе нам утілювати ці цілі в життя.

- Роботи, які були представлені на конкурсі, виправдали очікування чи, можливо, навіть перевершили їх?

- Завдання конкурсу були виконані, загалом ми задоволені його результатами. Ми не ставили хлопців у жорсткі рамки, тому що ми хотіли побачити, на що вони здатні з точки зору креативу. Звичайно ж, надалі в роботі з ними ми будемо ставити певні завдання згідно з вимогами, які стосуються клубної атрибутики київського «Динамо». Конкурсні роботи були цікавими, знайшлися хлопці та дівчата, які нестандартно, творчо мислять. У майбутньому якісь навіть нестандартні ідеї будуть утілені. Адже ми не можемо стояти на місці, ми маємо рухатися вперед!

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер