ВІДІ на відновлення знадобиться близько трьох тижнів

ВІДІ на відновлення знадобиться близько трьох тижнів

- Ще на початку гри Віда отримав дуже жорсткий удар по м'язу задньої поверхні стегна, в результаті чого м'яз різко спазмувався, з'явився сильний біль. Ми йому надали екстрену допомогу, загалом уже тоді була підозра, що він не зможе продовжувати гру, й я наполягав на тому, щоб він замінився, але Віда сказав, що продовжить грати. Але вже наприкінці першого тайму стався рецидив цієї травми, виконуючи прискорення, він відчув різкий біль у задній поверхні стегна, що призвело до екстреної заміни. Як мінімум у цьому випадку відбувається пошкодження м'язової тканини з невеликим крововиливом.

Ми не встигли провести ретельну діагностику, тому що сьогодні вранці Віда полетів до Хорватії. Але, сподіваюся, хорватські лікарі розберуться, зроблять кваліфіковану діагностику та спробують зробити все можливе, щоб він взяв участь у чемпіонаті світу. На відновлення йому знадобиться близько 3 тижнів.

Віда пообіцяв, що буде нам дзвонити та повідомляти про стан свого здоров'я весь той час, поки буде перебувати в національній команді на зборі в Австрії, – повідомив Миронов www.sport.ua

* фото А.Лукацького

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер