Відкриття «Амбулаторії незламності» у Гурівщині, побудованої Фондом братів Суркіс

Відкриття «Амбулаторії незламності» у Гурівщині, побудованої Фондом братів Суркіс

13 січня після капітального будівництва відбудеться відкриття «Амбулаторії незламності» у Гурівщині Бучанського району Київської області, відбудову якої профінансували ФК «Динамо» Київ та Фонд братів Суркіс.

Під час активних бойових дій на Київщині у березні 2022 року амбулаторія, як і сотні медичних закладів по всій Україні, була вщент знищена пожежею внаслідок ворожих обстрілів. Приміщення амбулаторії не підлягало реконструкції, тому було прийнято рішення про будівництво нового медичного закладу, адаптованого до запитів місцевої громади та обладнаного сучасним устаткуванням.

До масштабного будівництва долучилися ФК «Динамо» Київ і Фонд братів Суркіс. У серпні було закладено міцний фундамент. Щодня мешканці села могли спостерігати на власні очі, як зростають стіни будівлі, і незабаром після настання 2023 року лікарі прийматимуть пацієнтів вже у новому приміщенні «Амбулаторії незламності».

Запрошуємо представників ЗМІ на відкриття «Амбулаторії незламності» (13 січня, початок об 11:30, адреса - с. Любимівка, вул. Київська, 11, Амбулаторія).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер