План роботи в міжсезоння

План роботи в міжсезоння

Матчем із «Металістом 1925» (1:1) для київського «Динамо» офіційно завершився сезон-2022/2023.

Частина футболістів вирушила у відпустку, яка триватиме до 26 червня. Але велика група гравців ще виступатиме у складах своїх збірних.

Зокрема, троє динамівців (воротар Руслан Нещерет, захисники Костянтин Вівчаренко та Олександр Сирота) викликані до молодіжної збірної України для підготовки та участі в чемпіонаті Європи U21, що пройде в Румунії та Грузії. Також у списку півзахисники Володимир Бражко та Микола Михайленко, які виступають на правах оренди за «Зорю» та «Олександрію», а захисники Антон Боль та Максим Дячук потпапили до резерву й у будь-який момент мають бути готовими приєднатися до розташування «жовто-синіх».

Ще п’ятеро гравців «Динамо» викликані до національної збірної України – це воротар Георгій Бущан, захисник Олександр Тимчик, півзахисники Сергій Сидорчук та Віталій Буяльський, а також дебютант «жовто-синіх» нападник Владислав Ванат.

Нашій команді доведеться зіграти товариський матч із Німеччиною, а також провести два відбірних матчі на Євро-2024 – на виїзді проти Північної Македонії та у словацькій Трнаві проти Мальти.

Також кольори своїх національних команд захищатимуть і динамівські легіонери. Півзахисник Кахім Перріс викликаний до збірної Ямайки для підготовки та участі у Золотому Кубку КОНКАКАФ, а його колега за амплуа Решат Рамадані – до «молодіжки» Північної Македонії, яка проведе два товариських поєдинки з Вірменією та Мальтою.

Додамо, що після виходу з відпустки на динамівців чекає традиційний медогляд та початок підготовки до нового сезону в Києві. Надалі планується закордонний збір, про строки, місце та суперників буде повідомлено додатково.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер