Відзначимо 90-річчя «Динамо» разом! Зустріч друга: розгром легендарної «Барселони»

Відзначимо 90-річчя «Динамо» разом! Зустріч друга: розгром легендарної «Барселони»

Минулого разу ми збиралися в грудні 2016-го року, коли в компанії Валентина Щербачова, Вадима Євтушенка, Володимира Безсонова та Ігоря Циганика пригадували переможний для «біло-синіх» фінал Кубка володарів кубків 1986-го року проти мадридського «Атлетико».

Невимушена атмосфера, живе спілкування з легендарними футболістами, подарунки від улюбленого клубу і заряд позитивних емоцій, впевнені, додали всім гостям ресторану «Олімпійський» приємних емоцій і вражень перед Новим роком.

Після святкових канікул та старту весняної частини чемпіонату країни настав час зустрітися знову. Тим паче, нам є що пригадати і про що поговорити, адже у 2017-му виповнюється не тільки 90 років київському «Динамо», але й двадцять – одній із найяскравіших перемог в історії столичної команди. У 1997-му на груповому етапі Ліги чемпіонів «біло-сині» двічі розгромили грізну «Барселону» - 3:0 в Києві і 4:0 в Іспанії.

Новий єврокубковий похід разом із «Динамо» Валерія Лобановського, який повернувся до Києва, голи Реброва і Шевченка, неймовірна атмосфера на «Олімпійському», нова команда в Києві, безпорадні Фігу та Рівалдо, відсутність легіонерів у складі киян у домашньому матчі й беззастережна повага, яку отримали «біло-сині» за підсумками першої частини європейського сезону. Впевнені, вам буде, про що і з ким поговорити, що згадати і що виграти. Призи від «Динамо», автограф-сесії з зірками «біло-синіх», приємна атмосфера і «живий» коментар – буде весело і цікаво!

Гостями вечора стануть гравці, які виходили на поле проти «Барселони» – Юрій Дмитрулін та Юрій Максимов, який до того ж забив гол каталонцям у домашньому матчі. З нинішнього складу київського «Динамо» на зустріч приїде Сергій Сидорчук. Спеціальний гість – віце-президент «Динамо» Олексій Семененко, який 20 років тому коментував ці легендарні матчі. Ведучий вечора – відомий журналіст Руслан Свірін, який готував репортаж з матчу «Динамо» - «Барселона». Також у рамках зв'язку поколінь на захід запрошений один із гравців нинішнього складу «Динамо».

Отже, чекаємо вас 23 квітня, о 15:00, у самому серці столиці України, на Подолі. Паб Bigos (вул. Ігорівська 13/5) з його неймовірною атмосферою гостинно відчинить свої двері для шанувальників найкращого клубу країни. Довідки та замовлення столиків за телефонами 050-342-92-23, 067-445-00-82. Вартість – 200 гривень за квиток при оплаті онлайн, 250 гривень – на місці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер