Вихованці ДЮФШ «Динамо» зіграли проти дітей із зони АТО

Вихованці ДЮФШ «Динамо» зіграли проти дітей із зони АТО

На клубній базі в Кончі-Заспі відбулися цікаві заходи, покликані допомогти соціальній адаптації дітей із Донецької та Луганської областей, які зараз проживають у Києві та найближчих його передмістях. Більше 30 дітей відвідали з екскурсією динамівську базу, після якої в манежі провели два матчі проти учнів ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Дітлахи зі сходу нашої країни умовно поділилися на два склади – старших та молодших. Проти них зіграли юні динамівці 2003 та 2005 років народження. Переказувати перебіг матчів, що проходили на кожній із половин поля, немає сенсу, відзначимо лише, що старші навіть спромоглися забити в динамівські ворота гол, чим заслужили на похвалу від суперників. Ще одним приємним моментом стали презенти дітлахам від «Динамо» та пам'ятна фотографія всіх учасників матчу.



Футбольний клуб «Динамо» спільно з Фан-клубом готує нові заходи на підтримку миру та єдності країни, щоб кожен із наших громадян, незалежно від місця проживання, знав – про нього пам'ятають та наодинці з лихом не залишать.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер