Віктор Циганков: «Коли граєш із найкращими, то й сам стаєш кращим»

Віктор Циганков: «Коли граєш із найкращими, то й сам стаєш кращим»

Віцекапітан «Динамо» Віктор Циганков відповів на питання журналістів перед матчем групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії».

- Сьогодні відбулася пресконференція тренера «Баварії» Нагельсмана, і тренер мюнхенців відзначив твою ліву ногу. Що значать ці слова для тебе і наскільки мотивують перед завтрашнім матчем?

- У першу чергу, я намагаюся якісно робити свою роботу, щоб подобалося моїй команді, тренеру. Те, що наставник суперника відзначає – приємно, але, повторюся, працюю наполегливо кожного дня, щоб досягати успішних результатів із «Динамо».

- Який настрій перед матчем із топклубом Європи? Чи хочеться грати з такими суперниками, чи є переживання?

- Звичайно, хочеться. Хочеться виступати в такому турнірі, як Ліга чемпіонів, грати проти найсильніших футболістів світу. Все ж таки, коли граєш із найкращими, то й сам стаєш кращим. Упевнений, команда завтра вийде з хорошим настроєм. Головне виконати установку тренера, на кожному клаптику віддати 100%, і лише тоді ми можемо намагатися конкурувати з такими командами. Звичайно, ми розуміємо, з ким граємо, але тим і цікаві такі ігри.

- Які у вас емоції перед цим матчем?

- Розуміємо, що завтра буде важко. Все ж таки, наш рівень та «Баварії», а також рівні чемпіонатів України та Німеччини різні. Але потрібно виконати установку тренера та віддати всі сили на полі. А після гри вже подивимося, як нам вдасться зіграти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер