Віктор Дердо: «Відгукнулися на прохання керівництва клубу»

Віктор Дердо: «Відгукнулися на прохання керівництва клубу»

У день виходу із відпустки тренерський штаб команди підготував футболістам теоретичне заняття. Провести його був запрошений голова Комітету арбітрів України Віктор Дердо. Про мету свого візиту на базу «Динамо» Віктор Григорович розповів кореспонденту www.fcdynamo.kiev.ua.

- Вікторе Григоровичу, яка ціль вашого візиту на базу «Динамо»?

- Тренерський штаб київського «Динамо» звернувся до Комітету арбітрів з метою провести зустріч та поговорити про те, які з'явились нововведення та зміни в правилах гри. Ми з задоволенням відгукнулись на прохання провідного клубу України. Подібних спілкувань у нас не просто не вистачає – вони відсутні. І більшість конфліктів виникає саме через те, що представники клубів не розбираються в правилах та трактуванні гри.

- Із якихось інших клубів до Вас звертались із подібним проханням?

- На жаль, ні. Але поки триває пауза між чемпіонатами, є надія, що все-таки знайдуться ініціативні клуби. Вони можуть звернутись із подібними проханнями не лише до Комітету арбітрів, а й до своїх регіональних федерацій. У нас у всіх областях працюють досить кваліфіковані спеціалісти, аби на належному рівні провести такі зустрічі.

- Ми, у свою чергу, уже провели семінар із інспекторами та делегатами, які будуть рекомендуватись на обслуговування матчів 7-го чемпіонату, узгодили з ними всі нововведення в правилах гри. Тому, уже з нового сезону поєдинки обслуговуватимуться відповідно до останніх змін. І учасники матчів, звичайно ж, повинні будуть їх знати. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер