Віктор Насташевський: «Із радістю прийняв пропозицію «Динамо»

Віктор Насташевський: «Із радістю прийняв пропозицію «Динамо»

У селекційній службі ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського сталося поповнення. Віднині в її структурі буде працювати колишній футболіст «Динамо» 1970-х рр. Віктор Насташевський. Про своє призначення та поставлені перед ним завдання Віктор Вікторович розповів в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

- Як виник варіант із поверненням до «Динамо»?

- Чесно кажучи, чисто випадково. Ігор Михайлович (Суркіс – прим.) запросив мене взяти участь у матчі команд ветеранів «Дніпра» та «Динамо», який проходив у Дніпропетровську. Також у ньому брали участь і нинішні керівники клубу – Ігор Суркіс збоку «Динамо», Коломойський та Стеценко збоку «Дніпра». Дізнавшись, що на той момент я був безробітним, президент «Динамо» запропонував працювати в ДЮФШ клубу. Звичайно, відмовлятися я не став, із радістю прийнявши пропозицію.

- Які напрями в ДЮФШ «Динамо» ви будете курирувати?


- Днями зустрічався з керівництвом ДЮФШ, але конкретно мої обов’язки ще не обговорювалися. Наприкінці січня на базі в Кончі-Заспі буде проходити турнір серед шкільних команд, який традиційно організовує «Динамо», де я буду присутнім в якості селекціонера клубу.

- Чим займалися останнім часом?


- До нещодавнього часу перебував на посаді директора ФК «Княжа». Звісно, підтримував і фізичну форму, виступаючи за команду ветеранів «Динамо».

- Тобто, юним динамівцям, у разі потреби, зможете продемонструвати складні технічні елементи на власному прикладі?

- Легко! Поки що із м’ячем я розмовляю на «ти» (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер