Віктор Носов: «Суддя не зрозумів емоцій Грумича»

Віктор Носов: «Суддя не зрозумів емоцій Грумича»


«Динамо» - «Ворскла». Післематчева прес-конференція

Віктор Носов, голвний тренер «Ворскли»:

- Вранці у день матчу наша команда приїжджала на зарядку на стадіон «Динамо» та підійшла до пам'ятника видатного тренера Валерія Лобановського.

Післа матчу я подякував хлопцям за відношення до справи. Радий, що команда на цьому стадіоні проявила характер. Можливо, хтось буде нам дорікати, що ми грали від оборони. У нас дійсно є труднощі. Не було Кравченка. За домовленістю з «Динамо» не вийшов Главіна. Прикрий випадок вийшов із Грумичем. Він виразив емоції, а суддя його не зрозумів. Він нічого не говорив. Грали удесятьох, але вистояли.

Наша турнірна позиція зобов'язує грати з подібною самовіддачею грі. Можливо, щось не виходить у технічному плані, але я вдячний хлопцям за характер.

- Гра у першому колі також закінчилась нічиєю 1:1. Як ви вважаєте, рівень команд у чемпіонаті вирівнюється?

- У футболі існує таке поняття як «незручний суперник». Думаю, у деякій мірі ми є таким для «Динамо». Психологічно нам легше, адже «Динамо» повинно перемагати у всіх без винятку матчах. Повинна бути повна самовіддача. Ми це врахували та вибудували тактику відповідним чином.

- Виходячи із сьогоднішньої гри, чим поясните таке низьке положення «Ворскли»?

- Я регулярно здійснюю аналіз виступів. У нас сім програшів із рахунком 1:0. Давить невеликий прес. Намагаюсь привити хлопцям філософію футболу, згідно якої потрібно не лише грати, а й вигравати. У сьогоднішній грі з лідером для нас нічия рівносильна перемозі. Думаю, цей матч повинен стати точкою відліку в психологічному плані. Нам потрібно покращувати турнірне положення. Усе буде вирішуватись в останніх іграх.

- Чому ви вирішили випустити Янузі?

- Так було задумано. Янузі має чудові швидкісні якості. Якщо б ми наприкінці зустрічі лише відбивались, нам було б дуже важко досягти позитивного результату. У першому таймі Левіга та Грумич виконали певний об'єм роботи. Ми розраховували, що Маркович та Родріго будуть підключатись до атак. Тоді з'являться моменти для контратак. Планували випустити Янузі. Вийшло досить вдало.

- П'ятов після закінчення чемпіонату покидає «Ворсклу»? Чи немає домовленості з «Шахтарем» про продовження його виступів у Полтаві?

- Ні, влітку він покидає «Ворсклу». У попередній грі він зіграв дещо невдало, зате сьогодні – вище будь-яких похвал. Думаю, воротар повинен свої м'ячі ловити. П'ятов – талановитий хлопець та хороший воротар.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер