Віктор ЦИГАНКОВ: «Гордий, що мені довірили бути віце-капітаном»

Віктор ЦИГАНКОВ: «Гордий, що мені довірили бути віце-капітаном»

Півзахисник та віце-капітан «Динамо» Віктор Циганков на зустрічі з уболівальниками з задоволенням поспілкувався з шанувальниками нашої команди і розповів багато цікавого про себе:

- Які у вас є забобони?

- Раніше перед грою я не відповідав на телефонні дзвінки, навіть від рідних, оскільки дуже серйозно налаштовувався. Зараз вже відчуваю себе впевненіше, можу і поговорити, і прийти до хлопців в кімнату поспілкуватися - це не заважає, а, навпаки, допомагає згуртувати нашу команду. На ігри завжди виходимо з хорошим настроєм.

- Чи пам'ятаєте свій перший матч за «Динамо»?

- Коли ти гравець молодіжного складу, і в якийсь момент тобі кажуть: «Готуйся, ти їдеш з основою на гру», кожну хвилину чекаєш виходу на поле, щоб допомогти команді виграти. Я з дитинства мріяв одягти цю футболку, тому кожна проведена на полі секунда в перших іграх незабутня.

- Ви народилися в Ізраїлі, що пам'ятаєте про своє дитинство?

- Справді, в той час там грав мій батько, і я жив в цій країні до 6-ти років. Мало пам'ятаю, оскільки був маленьким, але запам'яталося, що там майже завжди гарна погода і море.

- Яку музику ви любите слухати?

- Якщо чесно, слухаю все підряд - і наші пісні, і зарубіжні, в тому числі, реп. Словом, подобається все, крім металу і року.

- Що потрібно робити вам, як віце-капітану, щоб забезпечити потрібний мікроклімат в команді, щоб ніхто не перегорів?

-У нас дуже дружній колектив. У нас ніхто не перегорає, нікого не потрібно налаштувати, кожен знає, для чого він виходить на поле. Але, звичайно, я гордий, що мені довірили таку честь. Сподіваюся, що у мене виходить.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер