Віктор ЦИГАНКОВ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

Віктор ЦИГАНКОВ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

Ми підбиваємо підсумки опитування з визначення найкращого гравця київського «Динамо» у вересні 2016 року.

Цього місяця номінантів на звання гравця місяця виявилося лише двоє. Нагадаємо, номінантами на цей титул є найкращі гравці нашої команди в кожному з матчів календарного місяця, яких теж визначають уболівальники.

У вересні команда Сергія Реброва провела п’ять матчів, два з яких у Лізі чемпіонів та один проти принципового суперника, донецького «Шахтаря». Нижче наводимо їхні результати та підсумки опитування після кожного матчу на клубній сторінці в соціальній мережі Вконтакте.

09 вересня. ЛПМ. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1. Найкращий гравець – Андрій Ярмоленко (25% голосів)

13 вересня. ЛЧ. «Динамо» – «Наполі» – 1:2. Найкращий гравець – Віктор Циганков (43,7%)

18 вересня. ЛПМ. «Динамо» – «Зоря» – 0:1. Найкращий гравець – Віктор Циганков (57,9%)

24 вересня. ЛПМ. «Олімпік» – «Динамо» – 0:4. Найкращий гравець – Віктор Циганков (39,8%)

28 вересня. ЛЧ. «Бешикташ» – «Динамо» – 1:1. Найкращий гравець – Віктор Циганков (66,3%)

Отже, у чотирьох матчах із п’яти (у всіх, в яких він брав участь) лідером глядацьких симпатій став Віктор Циганков. При цьому, він був найкращим в обох матчах Ліги чемпіонів, а в двох іграх із чотирьох він набрав більше половини голосів респондентів.

Другим претендентом на звання гравця місяця став лауреат серпня Андрій Ярмоленко, якого було визнано найкращим у поєдинку з «Шахтарем».

За підсумками фінального опитування голоси розподілилися наступним чином:

Віктор ЦИГАНКОВ – 64,5%

Андрій ЯРМОЛЕНКО – 35,5%

Отже, переможцем у номінації «Найкращий гравець київського «Динамо» у вересні» за версією вболівальників став 18-річний півзахисник Віктор Циганков.

Цей місяць став особливим для Віктора. У матчі з «Наполі» він дебютував у Лізі чемпіонів, у грі з «Олімпіком» забив свій дебютний гол за першу команду київського «Динамо», у поєдинку з «Бешикташем» відзначився прем’єрним голом на євроарені, як підсумок, отримав свій перший виклик до лав національної збірної України.

У першому матчі жовтня Циганкова також уже було визнано найкращим гравцем у складі нашої команди, й це уп’яте поспіль! Отже, ми вітаємо Віктора з визнанням уболівальників та зичимо такого ж стрімкого прогресу й у подальшому!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер