Віктор ЦИГАНКОВ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у жовтні!

Віктор ЦИГАНКОВ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у жовтні!

Ми підбиваємо підсумки опитування з визначення найкращого гравця київського «Динамо» у жовтні 2016 року.

Цього місяця номінантів на звання гравця місяця виявилося троє. Нагадаємо, ними є гравці, які ставали найкращими за результатами кожного з матчів місяця.

У жовтні команда Сергія Реброва провела шість матчів, один із яких - у Лізі чемпіонів, чотири - у Лізі Парі-матч і один - у Кубку України. Нижче наводимо їхні результати та відсоток голосів за переможця після кожного матчу на клубній сторінці в соціальній мережі Вконтакте.

«Динамо» - «Зірка» (2:0) – Віктор Циганков (48,6%)

«Чорноморець» - «Динамо» (1:1) – Андрій Ярмоленко (59,7%)

«Динамо» - «Бенфіка» (0:2) – Андрій Ярмоленко (61,8%)

«Олександрія» - «Динамо» (1:1) – Дерліс Гонсалес (45,8%)

«Динамо» - «Зоря» (5:2 д. ч.) – Віктор Циганков (41,4%)

«Динамо» - «Карпати» (4:1) – Віктор Циганков (38,9%)

Таким чином, у жовтні ми отримали трьох номінантів на звання найкращого гравця місяця. Це Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко та Дерліс Гонсалес.

Циганкова визнавали найкращим у трьох переможних матчах «Динамо». Ярмоленко став найкращим у двох іграх, причому в обох наша команда не здобула перемоги. Нарешті, Гонсалеса визнали найкращим за підсумком одного матчу (до речі, в першій грі листопада він теж визнаний найкращим).

За підсумками фінального опитування голоси розподілилися наступним чином:

Віктор ЦИГАНКОВ – 52,1%

Андрій ЯРМОЛЕНКО – 31,3%

Дерліс ГОНСАЛЕС - 16,5%

Отже, набравши більше половини голосів, переможцем у номінації «Найкращий гравець київського «Динамо» у жовтні» за версією вболівальників став 18-річний півзахисник Віктор Циганков.

Нагадаємо, що за підсумками вересня найкращим гравцем «Динамо» також став Циганков, тож для нього це другий поспіль титул гравця місяця. Вітаємо Віктора з визнанням уболівальників та зичимо йому не збавляти обертів у подальшому!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер