Віктор Циганков – найкращий гравець «Динамо» в листопаді!

Віктор Циганков – найкращий гравець «Динамо» в листопаді!

Минулого місяця динамівці провели п’ять офіційних матчів у чемпіонаті України та груповому етапі Ліги чемпіонів. У Favbet Лізі наша команда зустрічалася з «Шахтарем» (0:3), «Інгульцем» (2:0) та «Ворсклою» (2:0), а в Лізі чемпіонів провела матчі з каталонською «Барселоною» (1:2) в гостях та (0:4) вдома.

Після кожної офіційної гри «Динамо» в нашому офіційному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх листопадових опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Favbet гравець місяця». До неї увійшли: Руслан Нещерет, Віктор Циганков, Денис Гармаш, Микола Шапаренко та Беньямін Вербич.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в листопаді взяли участь більше двох тисяч респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 42% - за Віктора Циганкова. В активі 23-річного хавбека - гол у ворота «Барселони» на виїзді та результативний удар у поєдинку з «Ворсклою». 

Друге місце поділили Микола Шапаренко, на рахунку якого гол «Інгульцю», та Руслан Нещерет, який вдало провів виїзний поєдинок проти «Барселони», продемонструвавши чудову реакцію. А замкнув трійку Беньямін Вербич. Саме після його удару на добиванні відзначився Циганков у матчі з «Барселоною», крім того, на рахунку Беньяміна гол та результативна передача в поєдинку з «Ворсклою».

Топ-5 гравців «Динамо» в листопаді на думку вболівальників:

1. Циганков - 42%
2-3. Шапаренко - 20%
2-3. Нещерет - 20%
4. Вербич - 11%
5. Гармаш - 7%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер