Віктор ЦИГАНКОВ: «Якби не швидкий м’яч, було би складніше»

Віктор ЦИГАНКОВ: «Якби не швидкий м’яч, було би складніше»

- Не можна сказати, що перемога далася нам легко. Якби не вдалося швидко забити, а до перерви ще й подвоїти свою перевагу, у другому таймі було би набагато складніше.

- Тренер сказав, що ви навіть зраділи дощу, який пройшов перед матчем, адже завдяки цьому гра пришвидшилася…

- Напевно, тренер має рацію. Але для нас не було особливої різниці, за яких погодних умов грати – ми були готові грати і під дощем, і за сонячної погоди.

- У тебе нещодавно були проблеми зі здоров’ям, але цього тижня ти відіграв два матчі – в Юнацькій Лізі УЄФА та сьогодні. Як почуваєшся?

- Почуваюся добре, за що маю бути вдячний нашим лікарям, які підготували мене. У нас було три дні на відновлення після матчу з «Порту», яких цілком вистачило, аби відпочити. Сподіваюся, що травми оминатимуть мене в подальшому.

- Приємно бути найкращим бомбардиром «Динамо» в молодіжній першості (7 м’ячів – прим.)?

- Загалом, мені все одно, хто забиває – головне, аби команда вигравала, адже ми робимо одну справу.

- Емоції після Юнацької Ліги УЄФА вже вщухли? Наскільки легко було переключатися з матчу європейського рівня на вітчизняний чемпіонат?

- Не можу сказати, що чемпіонат України слабший, але коли виходив на заміну в матчі з «Порту», було важко – зовсім не так, як сьогодні. Тим не менш, незалежно від того, який турнір, ми маємо грати на перемогу в кожному матчі, адже ми – «Динамо» (Київ).

Звичайно, Юнацька Ліга УЄФА – це зовсім інший рівень. У нас попереду ще зустрічі з двома суперниками – до Ізраїлю їдемо лише за перемогою, після чого дуже цікаво буде зіграти з «Челсі». Сподіваюся, прийдуть уболівальники, підтримають нас, і ми покажемо свою найкращу гру.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер