Віктор Циганков: «Сподіваюся, уболівальники прийдуть завтра, підтримають нас, і ми здобудемо перемогу»

Віктор Циганков: «Сподіваюся, уболівальники прийдуть завтра, підтримають нас, і ми здобудемо перемогу»

- У чому, на вашу думку, причина того, що команда погано входить у гру, враховуючи, що завтра бажано перемагати з великим рахунком?

- Нам дійсно потрібно починати матчі з більшою концентрацією уваги, тому що в іншому випадку створюються моменти для того, щоб пропустити гол. Починати гру з рахунку 0:1, звичайно, неприємно. Сподіваємося, що завтра команда вийде на поле ще більш сфокусованою на тому, щоб не пропустити та забити якомога більше голів.

- Що б ви сказали «12-му гравцю», щоб він прийшов на стадіон?

- Моя справа - грати у футбол, а не кликати вболівальників. Ми повинні кликати їх на стадіон своєю грою, а не словами. Я зараз можу багато наговорити, але, дійсно, результати команди зараз не найкращі, і зрозуміло, чому вболівальники не ходять на стадіон. Я знаю, що команда завжди викладається на полі на сто відсотків. Але, звичайно, для вболівальника головне - результат. Сподіваюся, завтра ми його здобудемо.

- Як ви справляєтеся з психологічним пресингом у такій ситуації, коли відступати вже нікуди? Адже завтрашній матч із цієї категорії...

- Ми не просимо, щоб нас носили на руках. Ми хочемо виходити та грати на перемогу, досягати результату. Вважаю, що для вболівальників, для клубу загалом це дуже важливо. Звичайно, ФК «Динамо» Київ повинен виходити з таких груп із першого місця. Але ситуація так склалася,
що завтра нам необхідно вигравати, щоб виходити хоча б із другого. Сподіваюся, уболівальники прийдуть завтра, підтримають нас, і ми здобудемо перемогу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер