Віктор ЦИГАНКОВ: «Такі принципові матчі приємно вигравати»

Віктор ЦИГАНКОВ: «Такі принципові матчі приємно вигравати»

- Вітаємо наших уболівальників, ми скоротили відстань від «Шахтаря» в турнірній таблиці. Тепер усе залежить від нас. Звичайно, такі матчі приємно вигравати, це був принциповий поєдинок. Тож ми задоволені.

- Багато обговорювали тактику, як будуть грати «Динамо», «Шахтар». Як ви сьогодні повинні були грати та зіграли?

- По-перше, була самовіддача всієї команди. Ми домовилися, що вийдемо та віддамо всі сили - так і вийшло. Думаю, що ми заслужено перемогли.

- Наскільки складно було грати проти Ісмаїлі? Він нав'язував боротьбу, багато з ним штовхалися...

- У таких іграх завжди самовіддача - на першому місці. Звичайно, вона у нас забирає багато сил, але ми для цього в принципі і граємо.

- Ви свідомо віддали центр поля та більше грали через фланги?

- Бразильці здорово взаємодіють між собою, тому більше грали компактно в середині.

- Дуже небезпечні були подачі, від Вас дві. Партнери то в поперечину потрапляли, то трохи повз пробивали. Також на цьому робили акцент?

- В принципі кутові, штрафні - наш козир, я вважаю. Ми багато забили з них. Чому б і далі не використовувати свої сильні сторони?

- Зараз Вас дуже хвалять, в принципі заслужено. Набралися впевненості?

- Звичайно, вже більш упевнений у своїх силах. Але для мене найголовніше - щоб наша команда перемагала. Я і кожен футболіст, який виходить на поле, робимо все для цього.

Сьогодні у нас була найважливіша гра, ми в ній перемогли. Тепер можна сказати, що кожна гра - як фінал. Усе від нас залежить.

- «Шахтар» сьогодні здивував? Вони в принципі грали у своєму стилі, жодних сюрпризів не готували. Говорили, що сюрпризи повинні готувати ви...

- В принципі так, ми знаємо їхні сильні сторони, і розбирали. Кожен наш футболіст знає, чим сильний «Шахтар». У нас була самовіддача, моменти, і ми забили.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер