Віктор ЦИГАНКОВ: «Наступного сезону у нас буде потрійна мотивація»

Віктор ЦИГАНКОВ: «Наступного сезону у нас буде потрійна мотивація»

- З «Шахтарем» у нас завжди принципові зустрічі. Приємно вигравати такі матчі. Шкода тільки, що ця перемога не могла вплинути на становище у турнірній таблиці.

- Зважаючи на те, що «Шахтар» жодного разу не обіграв «Динамо» у чотирьох матчах чемпіонату, чи можна назвати донецький клуб заслуженим чемпіоном?

- Вважаю, що ми не добрали ті очки, які втратили у матчах з іншими командами. Ми обіграли «гірників» три рази з чотирьох, так що, вважаю, ми самі винні у втраченому чемпіонстві.

- Такі матчі можна порівняти з іграми Ліги чемпіонів?

- Звичайно, «Шахтар» - наш принциповий суперник і це, дійсно, хороша команда. З «гірниками» завжди цікаво грати, матчі з ними завжди важкі. Це команда рівня Ліги чемпіонів, у цьому сезоні вони це довели, потрапивши до плей-офф турніру.

- Які висновки зробили в команді після програного «Шахтарю» поєдинку за Кубок України?

- Ми розібрали помилки на теоретичному занятті. Але кожна гра – це окрема історія. Сьогодні ми налаштовувалися здобути перемогу для Олега Анатолійовича Гусєва і для наших фанатів, адже ми грали вдома. Хотіли красиво завершити сезон, незважаючи на те, що не здобули жодного трофею.

- Уболівальники внесли свою лепту в сьогоднішню перемогу?

- Звичайно! Без наших уболівальників ми би не були сьогодні тим, ким є. Вони нас завжди підтримують, за що їм величезне спасибі!

- Пенальті у ворота «Динамо» був призначений справедливо?

- Не знаю, оскільки я не був у цей момент поблизу епізоду. Арбітру видніше. Але в наші ворота щось надто часто ставлять пенальті. Не хочу коментувати роботу судді, але мені здалося, що він хотів щось придумати. Слава Богу, ми перемогли і завершили сезон на мажорній ноті.

- У наступному сезоні «Динамо» стане ще сильнішим?

- Упевненішим – це точно. У нас буде потрійна мотивація, тому що вже два роки ми без трофеїв. У наступному сезоні ми обов'язково докладемо максимум зусиль, щоб добути трофеї.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер