Віктор Ющенко привітав «Динамо» та «Шахтар»

Віктор Ющенко привітав «Динамо» та «Шахтар»
В.Ющенко аплодує "Динамо"

На обох матчах 1/4 фіналу Кубка УЄФА між «Динамо» та «Парі Сен-Жермен», у Києві та Парижі, були присутні перші особи країн. На стадіон «Парк де Пренс» 12-го квітня завітав Президент Франції Ніколя Саркозі. Того вечора парижани не спромоглися порадувати свого президента, зігравши з «Динамо» внічию 0:0.

У четвер, 16-го квітня, уважним глядачем повторного поєдинку «Динамо» з «Парі Сен-Жермен» став Президент України Віктор Ющенко. Знаходячись у ложі почесних гостей, Віктор Андрійович уважно спостерігав за грою, разом із тисячами глядачів на трибунах радіючи успіху київської команди. До речі, також на футбол прийшли екс-президенти нашої країни Леонід Кравчук та Леонід Кучма, голова Верховної Ради України Володимир Литвин. 

* * *

У четвер дві українські команди - «Динамо» і «Шахтар» - забезпечили вихід до півфіналу Кубка УЄФА. Президент України Віктор Ющенко привітав гравців та тренерські штаби футбольних клубів «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк) із чудовою перемогою та виходом до 1/2 фіналу Кубка УЄФА.

«Ми побачили надзвичайно велике прагнення українських команд до перемоги. Це є черговим свідченням сили України і прагнення українців до великих перемог. Ви подарували свято мільйонам уболівальників не тільки в Україні, але й у всьому світі», - йдеться у привітанні Голови держави.

«Я переконаний, що 20 травня у Стамбулі, у фіналі Кубку УЄФА, український клубний футбол ще раз доведе свою міць, тактичний талант та нестримне прагнення до перемоги», - відзначив Віктор Ющенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер