»Вікторія футболу» знайшла своїх героїв

»Вікторія футболу» знайшла своїх героїв

У Будинку футболу відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Вікторія футболу», за підсумками якого обиралися кращі з найкращих у своїх номінаціях за 20 років незалежної України.

У кожній з восьми номінацій було обрано по три лауреати (за винятком номінацій «Найкращий тренер» та «Легенда футболу», де було по чотири людини, а також «Меценат футболу», де обрали відразу сімох), причому було вирішено не розставляти їх по місцях. Всі, хто потрапив до цієї номінації, є переможцями.

ФК «Динамо» (Київ) має безпосереднє відношення до п'яти номінацій, непряме – ще до однієї. Так, найкращими гравцями 20-річчя стали динамівці Андрій Шевченко та Олександр Шовковський, а легендарний тренер Валерій Лобановський став лауреатом відразу у двох номінаціях – «Найкращий тренер» та «Легенда футболу». Також нагородами «Легенда футболу» були удостоєні ще двоє колишніх футболістів «Динамо» – володарі «Золотого м'яча» різних років Олег Блохін та Ігор Бєланов. Серед іноземців рівних не знайшлося білорусу Валентину Белькевичу та Максиму Шацьких, який представляє Узбекистан. Почесного звання «Меценат футболу» удостоєні колишній президент «Динамо», нині голова ФФУ Григорій Суркіс та нинішній президент нашого клубу Ігор Суркіс. Також вітаємо сайт уболівальників нашого клубу – «Динамо Київ від Шурика» – з нагородою в номінації «Найкраще видання».

Нижче наводимо всіх лауреатів номінацій Всеукраїнського конкурсу «Вікторія футболу»:

Найкращий гравецьАндрій Шевченко, Анатолій Тимощук, Олександр Шовковський
Найкращий тренерВалерій Лобановський, Мирча Луческу, Євген Кучеревський, Віктор Прокопенко
Найкращий іноземний футболістВалентин Белькевич, Даріо Срна, Максим Шацьких
Легенда футболуОлег Блохін, Віталій Старухін, Валерій Лобановський, Ігор Бєланов
Найкращий журналіст – Артем Франков, Микола Васильков, Валентин Щербачов
Найкраще видання – «Динамо Київ від Шурика», Інтернет-сайт Ua-Football, журнал «Футбол»
Найкраща передача – «Футбольний уїк-енд», «ГОЛ!», «Профутбол»
Меценат футболуГригорій Суркіс, Ігор Суркіс, Ігор Коломойський, Ринат Ахметов, Олександр Ярославський, Сергій Веселов, Федір Шпиг

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер