Віктору Кашпуру – 81. Вітаємо!

Віктору Кашпуру – 81. Вітаємо!

Сьогодні, 13-го липня, виповнюється 81 рік багаторічному адміністратору першої команди «Динамо» Віктору Кашпуру. З цієї нагоди вітаємо іменинника від усієї дружньої динамівської родини.

Віктор Кашпур прийшов до нашого клубу в 1991 році. У 1991-1992 роках працював адміністратором жіночої футбольної команди «Динамо», із серпня 1993-го — адміністратор першої команди «Динамо» (Київ).

Понад три десятиліття Віктор Максимович Кашпур працює на благо футболу та київського «Динамо», віддаючи всі сили заради розвитку та перемог рідного клубу, адже це - його життя. Він користується заслуженою повагою та захопленням серед колег, вимогливих тренерів нашої команди, товаришів та молодих підопічних, адже його професіоналізм вражає. Для кількох поколінь динамівців він без перебільшення став другим батьком.

У цей день бажаємо Віктору Максимовичу міцного здоров’я, щастя, сил, життєвої енергії, злагоди, сімейного добробуту та родинного затишку. І, насамперед, перемоги України над російським агресором, мирного неба та повернення до звичного життя.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер